egy jó WebSéta... 

A VÁLLALKOZÁSÁNAK LELKE 

 line

GYŰJTSÖN ÚJ ÜGYFELEKET ÚJ MÓDSZEREKKEL

 Legyen kicsi vagy nagy , kezdő vagy jól menő a cégünk tudjuk, hogy a bizalmat újra és újra el kell nyernünk ügyfeleink előtt. Ahogy mi is jobban érezzük magunkat, ha valakivel szemtől szemben beszélhetünk, az interneten is sokkal nagyobb bizalmat élveznek azon vállalkozások akik többet adnak magukból. A bizalmat, melyben megismerhetik a céget közelről az ügyfelek bizalommal hálálják meg, melyet váslásaikkal bizonyítanak mindannyiunk elégedettségére.

 

HOZZUK KI A MAXIMUMOT A WEBSÉTÁBÓL

lineKreatív megoldásokkal hasznosabbá tehetjük a WebSétát

 A sétákban látottakhoz segítő információkat fűzhetünk hozzá beépülő írásos, képi vagy videó formátumokban akár több nyelven is. Sétáinknak egyedi dekoratív megjelenést kölcsönözhetün, tükrözve a cég arculatát. A helyszíneket a könyebb tájékozódás miatt térképekkel látjuk el, melyen lévő helyszíneket funkciók szerint menübe rendezhetünk.  És mindennek egy részét Ön is elkészítheti az admin felületen keresztül. Kiállításokon vezesse körbe VR szemüveg segítségével cégében az érdeklődőket vagy mutassa meg referenciamunkáit a helyszíneken. A sétákhoz kapcslódó edukáló játékokkal üzenete az internet sebességvel terjedve éri el célját.

 

OSSZA MEG VÁLLALKOZÁSÁT A VILÁGNAK

line

WebSétája számtalan helyen megjelenhet

 Mára már a Weboldalunk egy, a sok lehetőség közül ahol felhasználhatjuk WebSétáinkat. Illesszük be weboldalunkba, de ha nincsen oldaluk az sem okozhat gondot, hisz egy ingyenes és népszerű facebook oldallal ugyanúgy együttműködik a WebSéta mint egy szintén ingyenes és hatékony Google helyoldallal.

 

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

line

Amennyiben már van sétája, kérje annak megújítását most beszámítással.

 A WebSéta elkészítéséhez egy időpont egyeztetés. A legtöbb üzletnél nincs szükség különösebb előkészületre, hisz amit fotózunk az fogja a helyszínan az ügyfelet is fogadni. Ha nincs még kész valami az se okoz problémát. Az országban 16 helyenről a céghez legközelebbi fotós bármikor tudja a sétát pótolni, kiegészíteni vagy cserélni. Érdemes most ajánlatot kérni, hogy megtudja mit kínálhat Önnek ez a lehetőség. A megrendelés utáni elkészültségig Önnek semmit nem kell fizetnie. Amennyiben nem elégedett munkánkkal 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

 

nyerjen ötleteket több száz elkészült sétából